Wednesday, July 12, 2006

Frieda


Frieda, een zus van Ab, verwent ons altijd met leuke foto's van haar landgoed in Friesland....een heerlijk plekje aan het water met koeien,schapen, kippen en honden vrij om je heen. De groenten tuin in wagenwiel vorm samen met de bloemen tuin een prachtig gezicht.Het geurt, groeit en bloemt weelderig rond het hele bedrijf.
Je zou zeggen dat Frieda op een eiland huist, want je moet de brug over om op het erf te komen. De brug, net nieuw betimmerd, met de honden maakt het een prachtige foto. De hooibouw zit er ook op en is alles in het pak. Bij Frieda is er altijd wel wat te doen,laaste keer, roeiden wij de vaart af, aan beide oevers schaapen, een trek pontje over het water, molen,een gemaal bezoeken en natuurlijk praatje maken met de dorpslui. De zons ondergang op de punt is een prachtige besluit van een heerlijke vakantie dag. Hartelijk dank voor de foto's van thuis en familie.Hartelijke groeten aan ieder en we komen nog wel eens van de rumpot proeven.









Hi there Vandenberg's , no translation needed.... right.... ?

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hi mom..it took a little while, but I think i got the gist. Tante Frieda's pics.. of the dogs, pic of the dogs crossing the new bridge to the island. A bit of trouble with the last bit -- got lost after ' with frieda, there is always something to do.. ' vaart = sailing right?
Anywho.. nice pics. I see happy happy dogs!!

10:04 PM  
Blogger Yoka said...

http://babelfish.altavista.com/

A sufficient way to translate my Dutch!

11:09 AM  
Blogger Yoka said...

Hope this website is a handy tool for you. I try it sometimes from english to dutch but it is off the mark with some words and grammer. Good luck and stay cool!

11:11 AM  

Post a Comment

<< Home